Pazartesi, Şubat 02, 2009

GÜNDEMİÇİ


Güzel Günler Göreceğiz

ışıklarla doldurmaya calısıyor ülkesini bir avuç gibi gösterilen ama hali hazırla kitleler halinde bulunan bizim insanımız. insanlar sevinçle yaşamak istiyorlar belkide gecirdikleri günlerini ve de geleceklerine bırakacak oldukları sonunu pekte umutla beklemedikleri geleceklerini..
bekleyiş icinde degil- söylüyorlar -dilleri zehri zıkkım okumuyor daha zehri zıkkım okuyan bastaki kurtarıcı görünümlülere inat.. laik bir yapıda yollarını ilerletiyorlar. bizler gidemeyiz bu ülkeden belkide bekledikleri bu iken digerlerinin ,sürülmeyecekler kürek sallamıyacaklar karanlık dehlizlerde gözleri baglanmıyacak karanlık odalarda!
büyük bi bekleyisin sonucu artık yakılmayacak okunacak kitaplarımız ve insanlarımız mutlak özgürlüge belkide bu bekleyis gibi gözüken mücadelenin sonunda kavuşacak.alkışlar yankılanacak bu sefer daragacının olmadıgı ,kederli gözlerin ıslanmadıgı bir ülkenin ateşi savrulacak. aldanmanın eşiğinde yuvarlanan bu ülkeyi anca biz toparlayabiliriz .düsünen ve eyleme gecen beyinler.

10 Şubat 2008 Pazar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder